Sikker shopping  Betal med Klarna   Faste lave priser

2-6 dages levering

 

Amta

Farve

Mönster

Størrelse

Stof

Brand

Amta og bonnet

Amta er et perfekt tilbehør både fra et modeperspektiv og for at holde dit almindelige sjal på plads. Det forhindrer hårtest i at stikke sig ud og blive synlig - hvilket kan være vigtigt for mange muslimske kvinder. Hvis du allerede har fundet et tøj og vil forbedre udseendet med et sjal, har HijabFactory en bred vifte af bonnet i forskellige farver og pæne materialer. Gennemse efter og find din favorit.

 

HijabFactorys amta

Undersjaler lukker rundt om dit hoved og hår uden at føle sig ubehagelige. Det er lavet af blødt og kompatibelt materiale, der giver huden mulighed for at trække vejret. Undertørklen eller bonnet, som det også kaldes, kommer i elastisk materiale som bomuldstrøje eller lycra-blanding og kan have mere eller mindre modedetaljer og funktioner.

 

Hos HijabFactory kan du finde bonnet i et simpelt design, der spænder i nakken med elastiske bånd, eller turbanlignende sjaler, der også kan fungere som et almindeligt slør. Hvis du vil dække skuldre og hoved på samme tid, skal du købe et sjal, der også dækker nakken og skuldersektionen. Hvilken type amta er det rigtige for dig?

 

  • Stil Tip 1 - Køb sjal i forskellige farver med en farve i underskælet og en anden i øverste for en hårdere kontrast.
  • Style Tip 2 - Ønsker du en enklere turban til modeformål - find en bonnet med plov foran.
  • Style Tip 3 - Brug gjerne en amta under træning, da det holder håret hårdt uden at forårsage forstyrrende øjeblikke. Handle i lækre farver, der forbedrer dit andet træningstøj.
  • Kombiner andet tilbehør som ærmer, så de passer til din undersjal.

 

Bonnet eller amta? 

Ofte nævnes bonnet i stedet for amta eller omvendt. Er der en forskel, eller er det det samme?

 

Faktisk er bonnet det franske udtryk for amta, der er kommet til at blive global. Bonnet kan også bruges som en hætte i Frankrig og henviser således til noget, der sidder nær hovedet. Bonnet er således ikke altid forbundet med muslimske beklædningsgenstande, men kan også bruges til enhver. Imidlertid kan en amta betegnes som det nøjagtige samme tilbehør som en bonnet, men det er ofte mere almindeligt at tale om amta når det kommer til et lidt mere stof, der kan være mere omfattende over skuldre og nakke. Hvad du synes føles rigtigt i din mund for dig, er dit personlige valg.

 

Rul gennem underkategorierne

HijabFactory er i forkant når det kommer til valg af bonnet og undersjaler. Rul og hopp mellem forskellige farvevalg, materialer og mærker. Alle vores sjaler er syet op og købt direkte fra Tyrkiet og holder høj kvalitet og god pasform til alle hoveder og hårlængder. Hvis du har spørgsmål til dit undersjal, hvordan du bærer det eller valg af materiale, kan du kontakte kundeservicen direkte via chat. Vi har god viden og hjælper gerne dig med dine tanker, også på forskellige sprog, hvis du ikke er danskspråklige.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn