Sikker shopping  Betal med Klarna   Faste lave priser

2-6 dages levering

 

Turban

Farve

Mönster

Stof

Brand

Turbaner

Turbaner er blevet en rigtig modepost - både på muslimsk vis og i den vestlige verden. Lige siden 1970'erne har kvinder i Vesten også anvendt denne modeerklæring til at dekorere hår og hoved. Og turbanen er bestemt flot !? Turbaner kan bruges af både mænd og kvinder, men her på HijabFactory stræber vi efter feminin mode og sælger turbaner til enhver look og smag. Velkommen ind og find din favorit!

 

Muligheden modetøj

En turban kan bæres med frigivet hår eller med håret gemt ind, så det er helt dækket. Det er du, der har det sidste ord, afhængigt af hvilke skikker du har. HijabFactorys mærker fremstiller turbaner, der passer til den moderne muslimske kvinde, der både beskytter hendes baggrund og samtidig ønsker at føle sig tilfreds med sit udseende. Kvinder overalt i verden elsker imidlertid dette sære og stilfulde modeemne, der både kan være et cool tilbehør og også bruges efter en kræftbehandling, når håret falder af.

 

Find turbaner med designede folder på hovedet og smykker, der fremhæver din feminine side. Eller køb en turban med hængende sjaler til en ægte muslimsk fashionista. Bær din turban til en fest eller som en ændring til din hijab eller sjal.

 

Tusind og en turban

Her er et udvalg af ideer om turbaner tilgængelige i vores sortiment. Hvilken falder du for?

 

  1. Mousserende turbaner
  2. Turbaner med sjaler
  3. Foldede turbaner
  4. En farvet
  5. Perled turban
  6. Med bue på hoved eller hals
  7. Turban og hijab i en
  8. Turban som en hætte med en skærm foran

 

Vil du have flere modetips? Se på vores bestsælgere eller nykommere og øge dit køb endnu mere.

 

Betydningen af ​​design og form

Forskellige turbaner har forskellige betydninger afhængigt af kultur og region og islams orientering. I nogle tilfælde er tøjet mands vigtigste tilbehør, mens det i andre kulturer er mere båret af kvinder. Det kan være interessant at vide mere om baggrunden for dit særlige valg. Hvilke traditioner laver du, og hvad vil du opnå med din bestemte model af turbanen? Fra at være et traditionelt kostume har dette tøj åbnet mange muligheder både i religion og i modeverdenen.

 

Turbaner kan være mere eller mindre stramme på hovedet eller vikles manuelt rundt om hovedet, hver gang det bæres. Men en ting er sikker - det er et af de stolteste og mest værdsatte tøj i det muslimske samfund!

 

Find fremragende kvalitet til lave priser på HijabFactory

 

Vi lover, at du vil elske din turban, når du bringer den hjem. Sandsynligvis så meget, at du vil købe en mere og en mere og ... en til. Intet problem! HijabFactory tilbyder turbiner af god kvalitet med god kvalitet, perfekt pasform og lave priser. Vi ser frem til at få dig klædt som du fortjener - med stolthed!

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn