Sikker shopping  Betal med Klarna   Faste lave priser

2-6 dages levering

 

Abaya

Abaya

Både muslimske og ikke-muslimske kvinder kan bære en abaya, når de opholder sig i et muslimsk land eller ønsker at ære Islam. Abayaen er også et moderigtigt tøj, der klarer sig godt med andet relateret tøj? På HijabFactory kan du finde enklere og mere detaljerede abayas, ensfarvede og mønstrede eller med broderi og broderede sten, der giver et mere æstetisk indtryk. Vi har også modeller i sporty design. Hav det sjovt, når du handler din abaya hos os! 

 

 

Betydningen af ​​Abaya

En abaya er et fremragende tøj til forskellige lejligheder. Det bæres hovedsageligt i arabiske lande og kan være mere eller mindre omfattende. I De Forenede Arabiske Emirater hører det endda til det nationale kostume. Det er hovedsageligt velegnet til offentlige miljøer og kontekster, men da det er tilgængeligt i så mange versioner, er det også blevet en modeerklæring i den muslimske verden. Tidligere ejede kvinder grundlæggende en enkelt abaya. Den tid er forbi! Nu kan du botanisere blandt masser af stilfulde og overkommelige abayas og dekorere din garderobe.

 

 

På HijabFactory har vi modeller til mange lejligheder i livet og for kvinder i alle aldre og forskellige muslimske kulturer. Hvilken abaya synes du om?

 

 

For alle livsstiler - hvem er du?

Har du en aktiv livsstil, eller kan du tage den lidt roligere i løbet af dagene? Vi har abayas til alle modestilarter og måder at leve på. Køb den der føles rigtig for dig, eller vend efter alle livets impulser.

 

 

  • Lige snit til den aktive kvinde. Hvis du vil føle dig lidt mere fri i din abaya, kan du satse på et lige snit, der ikke markerer taljen så meget. Dette kan også være nyttigt, hvis du bærer andre beklædningsgenstande nedenunder. Et godt valg for dem, der ønsker at være ekstra mobil i løbet af dagen.
  • Figur skåret til bryllup. Hvis du vil bære din abaya mere som en kjole, kan du shoppe efter figurskårne modeller, der er strammet i taljen med løbebånd eller har et indersnit. Dette giver et feminint indtryk, der får dig til at føle dig selvsikker og trendy. Smart valg til fest, og når du vil føle dig lidt speciel. Du er velkommen til at bære højhælede sko som prikken over i'et.
  • Mønstre og broderier til den fantasifulde og udtryksfulde karakter. En designet og dekoreret abaya er for dig, der vil have det lille ekstra. Våg at være 100% selv og vise, hvor fantastisk muslimsk mode kan være!

 

 

Det rigtige materiale og størrelse på HijabFactory

HijabFactory's mange abayas findes i forskellige størrelser og variationer. Uanset hvilken længde eller størrelse du har, kan du finde noget til din personlige stil og udtrykke dig som du vil. Se på de seneste abayas, bedst sælger eller afsætningsmuligheder for specielle priser og køb din abaya i dag!

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn